STAG ON THE ROAD je besplatna mobilna aplikacija za korisnike sustava autogasa. Dizajniran od vođe i proizvođača sustava autogasa – AC S.A.
Izvanredne značajke alata:
Prva aplikacija na tržištu koja odgovara potrebama autogasovih automobila. Izuzetan alat koji osigurava udobnost vozača i sigurnost vožnje, funkcije:
Pronalaženje benzinskih postaja LPG povećava udobnost putovanja; Brzo mjesto najbliže radionice za popravke koju preporučuje proizvođač STAG u slučaju problema s automobilom;
Karta servisnih točaka podijeljena u 3 vrste radionica prema ponudi usluga (ovlašteni STAG
servisna točka, preporučena STAG popravka i radionica STAG-a)
Moguće usmjeravanje putem googlemaps ili applemaps;
Popis servisnih točaka s mogućnošću sortiranja;
LPG kalkulator za izračunavanje uštede u vožnji;
Informativna ploča za informiranje vozača o novim proizvodima / funkcijama i promjenama u sustavima autogasa.
Kada je dizajniran STAG na cesti, velika je pažnja posvećena detaljima i prilagođena je potrebama i zahtjevima potencijalnih korisnika autobusa. Sigurno će ispuniti postojeće nedostatke u ovom području, poboljšati vožnju i povećati udobnost za svakog vozača.
Zapamtite da je aplikacija besplatna. Putujte samo s STAGOM NA CESTU.

GAS RAČUNALO je inovativno rješenje koje omogućuje kontrolu izgaranja UNP-a u automobilima opremljenim najnovijom generacijom STAG sustava autogasa. Preuzmite i koristite besplatno.
Izuzetne značajke alata
Ona odgovara potrebama i očekivanjima korisnika automobila s sustavima STAG autogasa. Izradio je vođa i proizvođač sustava autogasa – AC S.A. Jedina mobilna aplikacija na svijetu koja predstavlja trenutnu i prosječnu potrošnju plina i trošak putovanja. Plinsko računalo ne dopušta slučajnu promjenu parametara regulatora autogasa. Aplikacija je namijenjena samo čitanju i prikazivanju podataka, tako da je udobna i sigurna za korištenje. Gore navedena značajka garantira nastavak jamstva.
funkcije:
Sa GPS prijamnikom, vozač može promatrati očitanja potrošnje plina po l / 100 km, od trenutne i prosječne, ili, nadzirati količinu potrošenog goriva. Ugrađeni kalkulator omogućuje procjenu troškova goriva u realnom vremenu. Pristup OBD-II / EOBD parametrima vozila. Prikaz pohranjenih pogrešaka ili upozorenja koje je prijavio kontrolor. Aplikacija radi samo s kontrolerima Q generiranja, tj. STAG-4 QBOX, STAG-4 QNEXT, STAG-300 QMAX.
Rad je jednostavan i zadovoljit će i najzahtjevnije korisnike – za komunikaciju s kontrolerom, preporučuje se uporaba Bluetooth Next ili USB – samo ako je Smartphone / tablet opremljen tzv. USB hostom.
Zapamtite da je aplikacija besplatna.
Nove funkcije:
Novi zaslon za Bluetooth postavke – jasno vizualizacija Ažuriranje prevedenih aplikacija

STAG MOBILE je udobna i jednostavna aplikacija koja se koristi za pristup punom softveru AC STAG na pametnom telefonu ili tabletu. Ovom besplatnom aplikacijom možete pristupiti svim opcijama konfiguriranja kontrolera. Aplikacija je mobilna inačica desktop AC STAG aplikacije.
Izvanredne značajke alata:
Olakšava rad i podržava radionice;
Također je dostupno naprednim korisnicima koji nisu profesionalni mehanici;
Omogućuje bežične ispravke (putem Bluetooth Next sučelja);
Otvaranje poklopca motora nije potrebno i povezivanje računala s dijagnostičkim priključkom
autoplinskog sustava.
funkcije:
softver za kalibriranje STAG-a;
dodatne dopune za vozača s realnom kontrolom parametara sustava autogasa;
Funkcija čitača OBD-a kako bi omogućila pregledavanje parametara dijagnostičkog sučelja na vozilu;
integrirana funkcija OBD2 / EOBD skenera u jednoj aplikaciji i jednom uređaju;
Aplikacija radi samo s Q-generacijama i DPI kontrolerima, tj. STAG-4 QBOX, STAG-4 QBOX NEXT, STAG-300 QMAX, STAG-400 DPI. Potreban vam je samo poseban STAG Bluetooth NEXT sučelje i STAG MOBILE aplikacija instalirana na pametnom telefonu.
Zapamtite da je aplikacija besplatna.

STAG Ušteda – aplikacija za kalkulator prilagodljiva korisniku
Obitelj pokretnih aplikacija namijenjenih korisnicima automobila opremljenih LPG sustavima s oznakom STAG povećana je novim praktičnim proizvodom. STAG Save je dodan u GasComputer, STAG w Trasie (STAG na cesti) i STAG Mobile aplikacija. To je jednostavan i intuitivan alat s jasnim i jednostavnim prikazom stvarne uštede koja se može dobiti nakon instalacije sustava STAG autogasa u automobilu.
Sve što trebate učiniti jest napomenuti posjet stanice za punjenje i aplikacija će pokazati ukupni trošak benzina, trošak benzina s postojećim sustavom autogasa i iznos ušteda od instalacije. Ali to nije sve. Nema boljeg načina nego primjer specifičnih prednosti dobivenih uz novac spremljen na gorivo. Zato aplikacija obavještava korisnika kada štednja dosegne iznos koji omogućuje plaćanje telefonskog računa ili romantičnu večeru za dvije osobe koja se naručuje u popularnom restoranu. Funkcionalnost aplikacije postaje sve veća jer se određivanje korisnika povećava. Nakon definiranog vremena, statistike se također mogu provjeriti pomoću korisnih grafikona. Program ne samo da informira, nego i motivira.
Auto još nije opremljen sustavom autogasa, ali vlasnik ga planira instalirati? Ovdje je aplikacija također nezamjenjiva – s jednim klikom može se kontaktirati preporučeni monter iz mreže STAG ovlaštenih servisnih točaka.
Za korisnike i vlasnike automobila s LPG sustavima vožnja je ekonomičnija i ekološkija. To je činjenica. Međutim, sada oni također mogu putovati udobnije i sigurnije uz podršku inovativnih rješenja koje je stvorio trend postavljač na tržištu UNP-a već 30 godina. Ovo je budućnost.