Predstavljamo Vam novog partnera

Predstavljamo Vam našeg partnera:
Kompanija RAIL nastala je 2006. godine  sa ciljem da dizajnira, proizvodi i prodaje injektore za LPG / CNG sisteme u automobilskoj industriji.
Osnivači Stevani Luigi i Grossi Rocco imaju dugogodišnje iskustvo u ovoj grani industrije, te  su uvijek imali cilj poboljšati tehnička svojstva u razvoju ovih proizvoda.
RAIL ima dinamično i specijalizirano osoblje koje je u stanju primijeniti svoje vještine u službi klijenta kako bi pronašlo pravo rješenje za sve potrebe.
Profesionalnost i predanost doista su glavne karakteristike koje razlikuju RAIL od konkurencije.
Na tržištu su, zahvaljujući vrijednom tehničkom savjetovanju, sposobni pružiti podršku kupcima u fazi prije i poslije prodaje.
Tijekom ovih godina RAIL je nastavio svoj proces širenja dizajnirajući i proizvodeći različite modele proizvoda / injektora koji su postali prepoznatljiva marka RAIL u preko 30 zemalja širom svijeta.
RAIL ima specifičnu i naprednu opremu za proizvodnju i testiranje proizvoda, u skladu s važećim standardima kvalitete i sigurnosti.
Kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj novih materijala i / ili poboljšanih rješenja omogućilo je RAIL-u da poveća kvalitetu svojih proizvoda, jer RAIL vjeruje da su to pravi instrumenti za postizanje jedinstvenog rezultata: zadovoljstvo kupaca.
Tehnički laboratorij, odjeli za kvalitetu i proizvodnju, koriste opremu visoke razine i neprestano rade na poboljšanjima, s posebnom pažnjom na automatizaciju u svakom koraku proizvodnog ciklusa.